Cursussen

Ik bied trainingen en cursussen aan over onder andere de volgende thema’s:

  • Diversiteit en inclusie: het creëren van bewustwording over onbedoelde en onbewuste vooroordelen die tot moderne uitsluiting leiden.
  • Seksualiteit en gender: waarbij de diepste mysteries van seksualiteit vanuit verschillende disciplines worden verkend, en de rol die mannelijkheid en vrouwelijkheid daarin spelen.
  • Carl Jung: de ‘schaduw’ en het proces van individuatie: over het herontdekken van je androgyne kern in het spirituele proces via schaduwwerk.
  • Bruno Latour: de ‘non-human’ en het Parlement van de Dingen: over onze diepe relatie met de materiële wereld, hoe we naar objecten kunnen kijken als levend en met een ziel, en hoe we ze zo een plek kunnen geven in onze democratie.

In het ontwikkelen en geven van deze trainingen, werk ik samen met de beste en meest inspirerende professionals in mijn netwerk. Het doel van de cursussen is dat zij toegankelijk en betaalbaar zijn voor iedereen, en dat iedereen die interesse heeft zich ook in kan schrijven, zonder toelatingseisen. Alle trainingen en cursussen zijn gebaseerd op interdisciplinaire wetenschappelijke inzichten, maar onnodig ingewikkeld taalgebruik wordt voorkomen in het bespreken van theorie. Ook is er altijd veel aandacht voor de praktische toepassing. Dit omdat ik ervan overtuigd ben dat deze kennis relevantie heeft voor iedereen die dicht bij zichzelf wil blijven in deze uitdagende eeuw.

Ingeplande cursussen:

In het najaar van 2022 worden de volgende trainingen verwacht.

Gegeven cursussen:

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close