Agenda

Ik geef af en toe lezingen, werksessies, trainingen of cursussen die open en toegankelijk zijn voor iedereen. Mijn publieke optredens zijn vaak gratis bij te wonen; voor trainingen en cursussen hanteer ik speciale tarieven voor studenten en mensen met lage inkomens.


Thema’s

Ik bied lezingen, trainingen, cursussen en andere bijeenkomsten aan over onder andere de volgende thema’s:

  • Diversiteit en inclusie: het creëren van bewustwording over onbedoelde en onbewuste vooroordelen die tot moderne uitsluiting leiden.
  • Seksualiteit en gender: waarbij onderwerpen als LHBTI, sekswerk en seksueel plezier vanuit verschillende disciplines worden verkend, en de rol die mannelijkheid en vrouwelijkheid daarin spelen.
  • Carl Jung: de ‘schaduw’ en het proces van individuatie: over het herontdekken van je androgyne kern in het spirituele proces via schaduwwerk.
  • Bruno Latour: de ‘non-human’ en het Parlement van de Dingen: over onze diepe relatie met de materiële wereld, hoe we naar objecten kunnen kijken als levend en met een ziel, en hoe we wetenschap en technologie een plek kunnen geven in onze democratie.

Interesse in een bijeenkomst met mij als spreker of trainer? Stuur een mail aan l.j.buijs@uva.nl en leg je idee of voorstel aan me voor. Ik informeer je per mail graag over mijn beschikbaarheid en tarieven.


Ingeplande bijeenkomsten

  • Geen bijeenkomsten gepland

Gehouden bijeenkomsten

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close