Wim Hof is nieuwste slachtoffer in heksenjacht op de grote uitdagers van het huidige machtssysteem

Dit weekend verscheen een zeer uitgebreid stuk in De Volkskrant waarin Wim Hof het moet ontgelden. De problemen met Innerfire, het bedrijf achter de Wim Hof-methode, worden breed uitgemeten. De methode zelf wordt bevraagd. Ook worden allerlei casussen besproken van mensen die dood zouden zijn gegaan door gebruik van de methode.

Ik weet al langer dat niet alles bij Wim Hof op rolletjes loopt en dat er in de voorlichting en het verdienmodel soms dingen mis gaan. Maar deze eenzijdige berichtgeving is ontzettend onterecht.

Wim Hof is een grote vernieuwer op het gebied van gezondheid en zijn methode heeft veel meer levens gered dan gekost. Sterker nog, zijn aanpak (die focust op ademhaling en blootstelling aan koude) is natuurlijk gewoon revolutionair en een regelrechte bedreiging voor de gevestigde gezondheidszorg.

Wim Hof heeft wetenschappelijk aangetoond dat via ademhaling direct het parasympathische systeem geactiveerd kan worden, met alle positieve gevolgen van dien. Er zijn meerdere robuuste onderzoeken op de Wim Hof-methode losgelaten, en alle uitkomsten tonen aan dat die een positieve invloed op het volledige immuunsysteem heeft.

Dat betekent natuurlijk niet dat Wim Hof geen fouten maakt en daarvoor verantwoordelijkheid draagt. Maar het is wel opvallend dat het kritische stuk op Twitter meteen werd gedeeld door Volkskrant-journalist Maarten Keulemans, die als “wetenschapsjournalist” zelf altijd kritiekloos heeft bericht over de mRNA-vaccins en het onverantwoorde medische experiment dat tijdens Corona wereldwijd is uitgerold.

Waarom is de Volkskrant toch zo kritisch op Wim Hof, maar ontbreekt diezelfde kritische houding ten aanzien van Big Pharma?

Dat heeft vast alles te maken met achterliggende financiële belangen van DPG Media, het geheimzinnige bedrijf met anonieme aandeelhouders dat de Volkskrant in bezit heeft. Ongetwijfeld hebben schimmige investeringsmaatschappijen als Blackrock en Vanguard daar een flinke vinger in de pap, die ook de drijvende kracht zijn achter de grenzeloze corruptie van Big Pharma.

We mogen als Nederland ongelofelijk trots zijn op Wim Hof. Natuurlijk gaan er bij zo’n grote gezondheidsrevolutie die hij in gang zette ook dingen mis en mogen we daar ook kritisch over zijn. Maar opstartproblemen horen bij zo’n razendsnelle gezondheidsrevolutie, dat vindt zijn balans wel weer.

Maar in plaats van waardering, wachten Wim Hof nu allerlei strafzaken in de VS. Intussen steekt de Nederlandse pers hem een mes in de rug.

Het patroon is overduidelijk. Het rechtssysteem en de media worden ingezet om de grote uitdagers van het huidige machtssysteem te vervolgen en kapot te maken.

We zagen het al bij Andrew Tate, JK Rowling, Jordan Peterson, Donald Trump, Gideon van Meijeren, David Icke, Russell Brand en vele anderen. Allemaal staan ze voor het gerecht en/of zijn ze het slachtoffer van heksenjachten in de media.

Big Tech, Big Pharma, militair-industrieel complex, Big Finance, Big Corp, de veiligheidsdiensten: zij hebben intussen een “slow genocide” in gang gezet waarbij andere genocides uit de recente geschiedenis verbleken. Zij tuigen een wereldwijde surveillancestaat op en strippen ons massaal van onze basale grondrechten. Zij zijn de echte schurken, maar gaan allemaal vrijuit.

Het is echt de hoogste tijd voor een massale volksopstand om het tij te keren!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close